DINERO

Dinero's hoge APY wordt ondersteund door een deflatoir mechanisme en een budget dat is toegewezen aan het inzetten van prijzen.

We zijn verheugd om DINERO Play aan te kondigen, een uniek platform en het eerste in zijn soort met Play-to-Earn mini-games! Hierin verdien je $ DINERO-tokens rechtstreeks naar je portemonnee, simpelweg door in-game advertenties te bekijken terwijl je geniet van de verschillende mini-games beschikbaar. . Hoe meer je speelt, hoe meer je verdient!

Dinero is een financieel ecosysteem dat draait op de Binance Smart Chain. Het biedt een pool van vermenigvuldigde weddenschappen met een APY van 382.274,28%, online Play-to-Earn-spellen en een educatief tijdschrift dat is bedoeld om gebruikers te helpen meer te weten te komen over de cryptowereld. Het verhaal van geld is gemakkelijk te vertellen: iemand vindt wat goud en besluit diep te graven om meer te vinden. De persoon wordt beloond met munten, die ze vervolgens kunnen kopen voor hun huis, of verkopen om waarde toe te voegen aan hun account. Aan de andere kant zijn er waarschijnlijk veel mensen die van "dime" hebben gehoord, maar geen idee hebben wat het is. De dollar is momenteel de meest waardevolle valuta ter wereld, terwijl bitcoin een marktkapitalisatie heeft die meer dan 100x groter is dan de dollar.

Demoversie is nu uit. Het verdienmechanisme is echter niet beschikbaar in de demo. Het zal beschikbaar zijn in de definitieve release, die twee weken na de lancering zal verschijnen. Team Dinero zal geleidelijk meer updates en aankondigingen vrijgeven!

gemakkelijk inkomen 

Gratis om te spelen 

Direct beschikbaar op onze website

Enorm aantal spellen

Op elk moment opnemen

Overvloedige beloningen 

Geldjournaal

Producten en functies

Dinero is gericht op het leveren van echte waarde en voordelen aan zijn gebruikers. Het gebruikt ook een reeks mechanismen om de steeds toenemende waarde van $DINERO en de steeds toenemende basisprijs te ondersteunen.

  1. Uitzetten: Dinero biedt een APY van 382.274,28% in verschillende uitzetpools. 
  2. Play-to-Earn Online Mini-Games: Games zijn direct beschikbaar op de website, op het spelplatform. Verdien $DINERO rechtstreeks in je portemonnee tijdens het spelen door in-game advertenties te bekijken. De demoversie is live!
  3. Educatief tijdschrift: Dinero Journal is een informatieve en nuttige online editie die is ontworpen om gebruikers te helpen meer te weten te komen over cryptocurrencies en de wereld van digitale activa. Demo gelanceerd
  4. Ultra Burn-mechanisme: op elke DINERO-transactie moet 9% transactiebelasting worden betaald. 6% van de geïnde belastingen wordt verbrand. 
  5. Geautomatiseerde liquiditeit: 1% van de geïnde belasting wordt contractueel automatisch weer toegevoegd aan de liquiditeitspool, waardoor de basisprijs gestaag stijgt. Daarnaast wordt de liquiditeit voor tien jaar geblokkeerd tot 2032.
  6. Anti Whale: Overdracht van meer dan 1% van het totale aanbod is onmogelijk te beschermen tegen walvissen.

Dinero zal u helpen de cryptowereld voor eens en altijd te begrijpen.

Veel mensen stappen in het cryptocurrency-veld en proberen geld te verdienen. Ze hebben het echter niet allemaal gedaan. Wij zijn van mening dat goede kennis een belangrijke rol speelt in het succes van crypto. Studeren helpt je niet alleen om rijk te worden, maar behoedt je ook voor ongeluk. Daarom hebben we je ultieme cryptogids gemaakt. Het is beginnersvriendelijk, zeer praktisch en volledig objectief.

Onze missie is: op een eenvoudige maar informatieve manier over crypto te schrijven om zoveel mogelijk mensen te begeleiden om geld te verdienen in crypto om waardevolle en nuttige informatie te verstrekken Publiceren met Dinero Journal 

Als je de kennis hebt, laat anderen er dan hun kaarsjes in aansteken.

Als je expertise of ervaring hebt in alles wat met crypto te maken heeft, heb je een goede kans om er geld mee te verdienen! Het enige wat je hoeft te doen is je in te dienen om je zelfgeschreven en crypto-gerelateerde artikelen te publiceren. Als het wordt goedgekeurd, wordt u ervoor betaald.

TOKENOMIK:

afbeelding.png

In totaal zijn er 400 miljoen $DINERO.
Slippage-tolerantie 9–10%
Strategische ontwikkeling, andere beursnoteringen: 63.000.000 (15,75%)
(vergrendeld in 2 maanden) Teamtokens
: 32.000.000 (8%)
(Lineaire vesting binnen 4 maanden) Weddenschapbeloning
: 80.000. 000 (20%)
(permanent vergrendeld)
Liquiditeit vergrendeld: 90.000.000 (22,5%)
(vergrendeld voor 10 jaar)
Openbare tokenverkoop: 120.000.000 (30%)
Bounty-campagne: 15.000.000 (3,75%) )
Schatkist
3% van handelskosten gaat rechtstreeks naar de schatkist, ter ondersteuning van de langetermijnontwikkeling van het
project.
5% van de handelskosten wordt verbrand, waardoor het totale aantal tokens in omloop daalt. Naarmate het aanbod van $ DINERO-tokens beperkter wordt — neemt hun waarde toe.
Tokens alle details
https://bscscan.com/address/0x0A86C8E94D4f4756015Fd2D8d0A6029Af308d14d
400.000.000
DINERO-tokens voor voorverkoop 120.000.000
DINERO-tokens voor liquiditeit 90.000.000 DINERO-
bedrag  Max
.
Tot herbalancering 1000 BNB
Starttijd voorverkoop 2022.05.07 14:00 (UTC)
Eindtijd voorverkoop 2022.05.08 14:00 (UTC)
Notering op Pancakeswap
Liquiditeitspercentage 75%
Liquiditeit Lockdown-tijd 3650 dagen na einde pool
Totaal Team Vesting Token 32.000. 000 DINERO
Eerste vrijgave na registratie (dagen) 2 dagen
Eerste release voor teams 20%
Cyclus (dagen) 30 dagen
Team Token Release Elke 20% Cyclus

Andere informatie.
Website:    https://t.me/dinero_fi
Discord:    https://discord.gg/G  Reddit    GUr6ZyG8bk : https://www.reddit.com/r/DineroFinancial/

Facebook:   https://www.facebook.com / d dinerofintwitter:   https://twitter.com/dinero_fi

Gemiddeld:   https://medium.com/@dinero.financial

door chrisana link-url https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2633297



Komentar

Postingan populer dari blog ini

SAFU NETWORK

Clevebet

MYCRO